cafésæt til nydere

Nyd den perfekte kaffe på et cafesæt

Der findes mange kaffenydere i Danmark, og vi er enige om, at kaffesmagen ikke udelukkende skyldes de kaffebønner, man har anvendt samt selve fremstillingsmetoden. Det er også meget afgørende for totaloplevelsen af kaffedrikning, at man nyder kaffen af en god kop samt i de rette omgivelser. Der spiller altså mange ting ind i denne oplevelse, og jeg antager, at du allerede nu har fundet et mærke af din yndlingskaffe samt fået anskaffet en god kaffemaskine, som får det bedste resultat af dine kaffebønner. Nu skal du altså blot anskaffe dig en god kop samt de perfekte omgivelser at drikke kaffen i. Et cafesæt er ofte løsningen på et hyggeligt sted at drikke kaffen. Et cafesæt består jo af nogle cafemøbler, og det er normalt et cafebord samt nogle cafestole.

Hvor skal man anskaffe sig et ?

Prøv at gå på nettet og søg lidt inspiration blandt online butikkerne, idet du sikkert vil kunne finde en del modeller i flere kvaliteter og prislejer. Det største udvalg finder du sikkert hos IDEmøbler, som er én af Danmarks største møbelforhandlere. Her går man sjældent forgæves, hvis man leder efter cafeborde, og man kan se deres samlede udvalg af cafesæt i deres webbutik. Her kan man se en masse forskellige typer og størrelser på både indendørs samt cafebord udendørs. Priserne på et komplet cafesæt kan fås fra under 1.000 kr., men der findes også cafesæt til mere end 4.000 kr., men de fleste ligger på omkring 1.500 kr. for et komplet cafesæt.

Hvor placerer man sit cafesæt?

Man vil kunne nyde en herlig kop kaffe udendørs på et cafesæt i haven eller på terrassen, og man behøves ikke tage ind til byen på en café for at opnå denne herlige stemning, idet man med sit eget cafesæt kan nyde samme stemning hjemme. Det rette og smarte valg af cafesæt vil være en billig, nem og bekvem løsning, som ikke fylder for meget. Man skal blot finde en plads i formiddagssolen og skabe en hyggekrog med et lille cafesæt, som jo kan findes i mange flotte designs og friske farver.

 

Lær at forstå kaffekortet på café

Kender i alle de forskellige kaffer man finder på kaffekortet? Her kommer ihvertfald en forklaring på de mest almindelige betegnelser for den gode mocca:

Klassikere på kaffekortet:

Espresso; Sort, stærk kaffe som bliver serveret i en lille kop. Gerne med en sukkerknald til J

Caffe Latte; Espresso med varmt vand og varm mælk. Kaffen er cremet og med et tykt lag mælkeskum på toppen.

Latte Macchiato; Masser af varm mælk i bunden med espresso i toppen. Midten af kaffen er en blanding af både mælk og espresso, så den er flot trestribet J

Cappuccino;  1/3 espresso, 1/3 varm mælk og 1/3 mælkeskum. Som regel serveret med chokoladedrys på toppen

Caffe Americano eller bare Americano; Espresso med varmt vand. Sort og stærk kop kaffe serveret i et krus. Ikke så kraftig i smagen som Espresso.

Billede: vicandwilliam

Kaffedor – siden for dig der elsker kaffe!

Elsker du kaffe i alle afskygninger så er du kommet til den rigtige hjemmeside. Her på Kaffedor kan du læse om alverdens nye og spændende kaffeopskrifter – anmeldelser af nye og smarte kaffemaskiner og gadgets til amatør baristaer.

Kaffe er ikke bare kaffe

Kaffe er ikke bare kaffe og det er bestemt ikke ligegyldigt hvor du køber din kaffe eller hvilket mærke du vælger. Meget afhænger selvfølgelig også af smag og derfor vil du her på siden kunne finde anmeldeser af forskellige kaffesorter så også du kan finde din helt egen nye yndlingskaffe.

Tilbehør til kaffen er også vigtigt

Til kaffe hører også lækkert tilbehør. Kage, eller chokolade er klassikere, men efterhånden er smoothies også blevet populært. Der vil derfor også følge gode råd og tips om hvad man kan servere sammen med kaffe.

 

Billede: jorge.cancela