Økologisk kaffe – komposterbare @Nespresso kaffekapsler

Hvis forbrugerne var klar over, at de populære kaffekapsler i aluminium og plastik, påvirker miljøet og vores helbred, ville mange utvivlsomt skifte dem ud med et bæredygtigt og klimavenligt alternativ, som økologiske kaffekapsler eller komposterbare kaffekapsler. Problemet har bare været, at der ikke har været noget alternativ – før nu, hvor renkaffe.dk, lancerer en helt ny øko-barista kaffeserie i bionedbrydelige kaffekapsler på markedet. De bionedbrydelige komposterbare kaffekapsler er fremstillet på La Natura Lifestyles bæredygtige produktionsanlæg i Schweiz af plantefibre og bortskaffes som almindeligt køkkenaffald, og her havner flertallet af aluminiumskapslerne desværre også i dag, og de ender som et problem i affaldssorteringen. Ud over lossepladsproblemet er der miljøomkostningerne ved at producere aluminium i første omgang og i den grad også plastik. Renkaffe´s kapsler passer ligesom nespresso kaffekapsler til langt de fleste maskiner der findes. De fåes i, Crema, Ristretto kaffe og Espresso kaffe, alle er med økologisk kaffe og uden aluminum og plastik. Vi har set flere genanvendelige kaffekapsler og genbrug kaffekaplser anvende disse sorter.

Billige kaffekapsler – økologiske kaffekapsler

Minedrift af et ton aluminium kan producere ca. 10-12 ton affald, herunder 2-3 ton giftigt alkalisk rødt mudder. Det problem kendes overalt i verden, hvor der i 2018 (kilde: halo.coffee) blev smidt 56 milliarder aluminiumskapsler på  lossepladsen. Sat i forlængelse når de 70 gange rundt om Jorden.

Forbrugernes ønske om bæredygtighed, lavt klimaaftryk og velsmag har vi samlet i vores komposterbare og økologiske kaffekapsler, og det gode ved vores nyhed er, at vi alle kan starte den lille revolution ved at skifte fra metal og plastik til natur, uden det bliver dyrere. Renkaffe´s gourmet kaffekapsler koster det samme som billige kaffekaplser. Bliver vi mange, får det stor effekt på klimaet. Renkaffe har gjort det let for alle at være med til at gøre noget godt for planeten, og vores komposterbare kaffekapsler er samtidig @Nespresso kaffekapsler kompatible og burde være de eneste kaffekapsler der kunne købes.

Vi betragter vore kunder som forbrugere, der ønsker at bidrage til vores børns fremtid, til en renere planet og et sundere helbred. Det er verdenssundhedsorganisationen WHO, der har gjort opmærksom på, at aluminiumkapslerne kan efterlade mikro-organismer i vores krop, og det tages særdeles alvorligt af sundhedsmyndighederne i bl.a. Tyskland, hvor bystyret i bl.a. Hamborg, ca. 2 mio. indbyggere, netop har forbudt brugen af aluminiumkapslerne i den offentlige sektor og erstattet med bionedbrydelige.

Billige kaffekapsler

Kaffen kommer fra kontrollerede organiske, og nøje udvalgte dyrkningsområder i de bedste kaffelande i verden som Etiopien, Peru, Honduras, Brasilien m.fl. Vi har endvidere EU-BIO certificering af vores produkter som garanterer, at der ikke anvendes syntetiske kemiske pesticider eller nogen form for gødning til dyrkning af kaffeplanterne, og at kaffebønnerne ikke er genmodificerede. Det er økologisk kaffe uanset om det er Ristretto kaffe ellers vor Espresso kaffekaplser og i komposterbare kaffekapsler. Plus vi har Regnskovs certifikat, som betyder, at det certificerede produkt eller ingrediens er produceret ved hjælp af metoder, der understøtter 100% bæredygtighed, social, økonomisk og miljømæssige medtoder. Det er Renkaffe nydelse med ansvarlighed. Dette er den nye æra med kaffe kapselproduktion og fremtidig kaffedrikning – INGEN giftig, mikroplast eller aluminium i din krop og god smag med god stil. Vi sætter høje standarder for at give dig ro i sindet og gøre vores del for moder jord.

Velkommen til kaffefamilien med kærlighed til vores planet og børns fremtid og dit eget helbred. Fremtidens kapsler er økologiske kaffekapsler som også er komposterbare kaffekapsler. Det vil sige bionedbrydelige kaffekapsler som er uden aluminum og plastik, og som bliver til kompost efter ca 12 uger. Husk altid at brug kvalitets økologisk kaffe foreksempel Espresso kaffekapsler, Ristretto kaffe det smager bedre og så gør du noget godt for miljøet, kan købes på renkaffe.dk. Det er miljøvenlige kaffekapsler indeholdende økologisk kaffe, der er fremtiden og godt for den grønne omstilling. Ofte finder du ikke kvalitets komposterbare kaffekapsler hvis du søger efter økologisk kaffe tilbud eller billige kaffekapsler.

Genanvendlige kaffekapsler eller komposterbare kaffekapsler

Baseret på det stadigt voksende ønske og behov om bæredygtige BIO-produkter, er Renkaffe.dk en af frontløberne i denne megatrend. Bæredygtige, komposterbare kaffekapsler og økologisk kaffe, miljøvenlig emballage og alternativer uden kemikalier er blevet meget vigtigt for os som forbrugere.  

Vi kan godt lide, at vores børn vokser op i et rent miljø og undgår plast og aluminium. Vi bruger naturligvis komposterbare kaffekapsler, som er miljøvenlige og ikke desto mindre uigennemtrængelige for vand og lys og bevarer den fulde crema konsistens for både Espresso kaffekapsler eller Ristretto kaffe. De er kompatible med de fleste @Nespresso kaffekapsler maskiner. Dette er den helt nye æra med kapselproduktion. Det er fremtidens økologiske kaffekapsler og sund livsstil!

Aromasikre komposterbare kapsler er en enorm lettelse for miljøet.

Fuld aroma – fuld nydelse – fuld friskhed – fuld miljøbeskyttelse.

Vi er en familie, vi vil skabe en sund fremtid sammen.

Skriv en kommentar